دریچه دیواری
دریچه دیواری هوا همانطور که از نامش پیداست، برای دهانه کانالهایی که در دیوار ساختمانها تعبیه می شوند ساخته می شود. دریچه های دیواری دارای مدلها و انواع مختلفی از جمله خطی ، مشبک و یک طرفه، دو طرفه، سه طرفه و چهار طرفه میباشند.
دریچه دیواری معمولی از دو نوع آلومینیومی و آهنی ساخته می شود. همچنین این نوع دریچه ها میتوانند دارای دمپر و یا بدون دمپر ساخته و نصب شوند.
کاربرد دریچه دیواری
یکی از موارد مهم در فرآیند تهویه مطبوع ، پخش صحیح جریان هوا در تمام فضای مورد نیاز است. علاوه بر این موضوع باید تلاش شود که دمای هوا در تمامی فضای مورد نظر یکسان باشد. دریچه دیواری اغلب برای پخش هوای تازه یا دمش کاربرد دارد.
به عنوان مثال یکی از انواع دریچه های دیواری، دریچه ایرفویلی یا دریچه کولری است که در بسیاری از خانه ها و ادارات از آن استفاده میشود.
علاوه بر پخش و دمش هوا از این دریچه ها میتوان برای هوای برگشت نیز استفاده کرد. دریچه های با این نوع کاربری در بخش های پایینی دیوار و حتی روی کف میتوانند نصب و استفاده شوند.
در مکان هایی که از آن به عنوان دریچه هوادهی استفاده میشود، گزینه دمپر جزو مهمترین بخش های آن محسوب می شود. یعنی اگر منبع اصلی هواساز به چند دریچه دیواری هوارسانی می کند، برای کنترل میزان هوای ورودی به هر کدام از آنها حتما نیاز به استفاده از دمپر خواهد بود.
این دریچه ها هم می توانند به طور مستقیم به دهانه انشعاب کانال هوا که مماس به دیوار باشد متصل شوند، و هم می توانند به وسیله باکس رابط هوا به کانال اصلی هوا متصل شوند.
جنس ساخت و شکلهای دریچه های دیواری
این نوع دریچه هوا به صورت معمول سه نوع جنس طراحی و ساخته میشود.
- دریچه دیواری آلومینیومی .
- دریچه دیواری آهنی.
- دریچه دیواری پلاستیکی .
قاب اطراف آنها عموماً به عرض 3 سانتی متر ساخته می شود. اما بعضی مواقع برای زیبایی و رعایت اصول فنی، برای فریم دور از ورق یا پروفیل پنج سانتی نیز ممکن است استفاده شود.
دریچه هوا دیواری میتواند به شکل چهارگوش مسطح و هم به شکل چهارگوش قوسدار و هم به شگل گرد طراحی و ساخته شود. همچنین یکی از فاکتورهای مهم در تولید این محصول کیفیت رنگ آن می باشد که خریداران باید به آن توجه داشته باشند.
همچنین شرکت صنعتی رحمتی تولید کننده انواع دریچه سقفی نیز میباشد که پیشنهاد میکنیم حتما بررسی نمایید.
قیمت دریچه دیواری
با همه تفاسیر بالا لازم است که از دریچه های دیواری متناسب با نیاز ، با کیفیت بالا و دارای ضمانت استفاده گردد. شرکت صنعتی رحمتی از تولید کنندگان با سابقه انواع دریچه هوای ساختمانی و صنعتی در ایران میباشد.
با توجه به قیمت متغیر مواد اولیه و همچنین تنوع این محصول برای استعلام قیمت دریچه دیواری میتوانید با کارشناسان ما تماس حاصل کنید تا شما را راهنمایی کنند.
انواع دریچه دیواری
براساس نوع کاربرد و شکل هندسی دریچه های هوای دیواری را میتوان به شکل زیر دسته بندی کرد.
دریچه خطی دیواری
این نوع دریچه دیواری یکی از پرکاربردترین انواع دریچه ها است که در انواع صفر درجه، 15 درجه ، 30 درجه و 90 درجه ساخته می شود. بیشتر مواقع مدل 30 درجه آن جهت استفاده هواساز مورد استفاده قرار میگیرد. برای مشاهده تمام مدلها به صفحه دریچه خطی مراجعه نمایید.
دریچه پرتاب بلند (دریچه کروی)
از این مدلها به منظور پرتاب هوا در فواصل بیش از ۶ متر به کار می رود. محل نصب این دریچه بر روی سقف و یا دیوار می باشد. بیشترین کاربرد جت دیفیوزر در سقف سوله ها، کارخانه های صنعتی و همچنین مجتمع های پذیرایی و تجاری می باشد.
دریچه هواکش دیواری
همان گونه که از نام این دریچه پیداست، وظیفه مکش هوا را بر عهده دارد و داخل دیوار ساختمان نصب می شود. متریال ساخت دریچه هواکش دیواری اغلب آلومینیوم بوده و در برخی سفارش های خاص از استیل استفاده می شود.
هر چند در بازار برند های متفرقه و بی کیفیتی هم دیده می شود که از ورق های آهن سیاه در تولید این مدل دریچه استفاده می کنند. اما با توجه به مقاومت کمتر ورق های آهنی نسبت به رطوبت و خوردگی فلزات، عمر مفید آن ها کمتر است و به همین علت خرید هیچ نوع دریچه آهنی توصیه نمی شود.
علاوه بر آن به منظور پوشش دهی بیشتر و بهتر این نوع هواکش های آلومینیومی از رنگ الکتروستاتیک کوره ای استفاده می شود. به این ترتیب قابلیت هماهنگ کردن رنگ این مدل دریچه با رنگ دیوار های مورد نظر شما وجود دارد.
لازم به توضیح است که دریچه های هواکش دیواری در کارخانه صنعتی رحمتی در دو شکل هندسی گرد و چهارگوش و به صورت مشبک ساخته می شوند و از ابعاد 10 *10 سانتی متر تا بالاتر قابلیت تولید دارند.