لوورهای آکوستیک را میتوان در مسیر ورودی و یا خروج هوا بکار برد. همانند صداگیرهای کانالی، لوورهای اکوستیک نیز باید توسط متخصصان و مهندسان مکانیک یا مشاوران آکوستیک انتخاب شوند. علاوه بر مسایل مهندسی همانند نرخ جریان و افت فشار ، مسایل محیطی از قبیل ورود باران و برف، مقاومت در برابر شرایط آب و هوایی و همچنین ورود موجودات زنده نیز باید در طراحی مد نظر قرار گیرد.
با توجه به مطالب ذکر شده، تعیین سطح صدا، نوع صداگیر، میزان سطح صدای محل و تخمین میزان کاهش صدا توسط صداگیر نیازمند داشتن علم و تجربه بالایی می باشد.
در مکانهای که نیاز به هوارسانی باشد از دریچه هوارسان میتوان استفاده کرد.
مزایای لوور آکوستیک
- قابلیت جذب بالای امواج صوت بویژه در فرکانسهای بالا.
- عدم دید به داخل کانال به علت شکل پره به حالت Z
- استحکام بالا به سبب شکل خاص پره ها و ضخامت بالای ورق مصرفی.
- قابلیت نصب آسان.
- دارای توری در پشت دریچه برای جلوگیری از ورود پرندگان و جانوارن کوچک به داخل ساختمان.
- قابل نصب بر روی دیوار، درب، و یا پنجره ساختمان و یا درب های با عمق زیاد.
- استفاده از عایق پشم بدون امکان قارچ زدگی و پوسیدگی
- مقاوم دربرابر حرارت تا ۲۵۰ درجه سانتیگراد به مدت یک ساعت
- سطح مفید بالا و مناسب
- شکل آیرودینامیک مناسب برای عبور هوا
- چیدمان بارانگیر پرهها برای جلوگیری از نفوذ آب به داخل
پوشش و جنس ساخت لوور آکوستیک
این دریچه ها از جنس پروفیل آلومینیوم، ورق گالوانیزه، ورق آلومینیوم و ورق استیل قابل تولید هستند. ضخامت پروفیل مصرفی در این محصول اغلب ورق 2 میلیمتر برای پره ها و ورق 2 میلیمتر برای قاب می باشد. عمق لوورهای آکوستیک اغلب 30 سانتی متر می باشد. پهنای لبه قاب لوورها به طور معمول 4 سانت می باشد. در عین حال در صورت درخواست مشتری امکان ساخت قاب با پهنای درخواستی قابل اجرا میباشد.
به دلیل اینکه اینکه لوورها اصولا بر روی نمای ساختمان استفاده می گردند ، رنگ آمیزی لوورها معمول نیست. لوورها به صورت اسید شویی شده و بدون هیچ گونه پوشش رنگی به خریدار . اما در صورت درخواست امکان رنگ آمیزی لوور ها وجود دارد.
لوورهای آکوستیک را می توان با پوشش آنادایز در صورت درخواست مشتری تولید کرد. در صورت درخواست امکان خوردگی توسط مواد خورنده می توان از پوشش اپوکسی نیز استفاده کرد.
هنوز بررسیای ثبت نشده است.