ویژگی های دریچه های کولر آلومینیومی
مهمترین ویژگی دریچه های کولر از جنس آلومینیوم امکان تغییر جهت پره های عمودی که در جلوی دریچه تعبیه شده می باشد. در واقع با تغییر مسیر این پرّه ها هوای خروجی از دهانه به راحتی به چپ، راست یا مستقیم و به شکل دلخواه منتقل خواهد شد.
علاوه بر پره های عمودی در جلو، در قسمت پشت آن نیز تیغه های افقی بعنوان دمپر در نظر گرفته شده که این تیغه های متحرک هم قابلیت انسداد معبر هوا را دارند و هم توانایی تغییر مسیر پرتاب هوا را از دهانه دریچه دارا هستند. پره های افقی دمپر بوسیله اهرمی که دسته کنترل آن روی نمای دریچه تعبیه شده کنترل، باز و بسته می شوند. برای محصولات مشابه دریچه کولر آهنی و دریچه کولر چوبی را نیز مشاهده کنید.
دریچه های کولری آلومینیومی در ابعاد مختلف و بدون محدودیت ابعاد، بصورت سفارشی و با هر تعداد مورد نیاز کارفرما، قابل ساخت و عرضه می باشد. مانند مدل های آهنی ضخامت ورق پره های افقی و عمودی میزان مرغوبیت یا عدم مرغوبیت این محصول را مشخص میکند. از جمله عوامل مهم دیگر در تعیین کیفیت دریچه کولر آلومینیومی، نوع و کیفیت رنگ سطح آن است. معمولاً برای پوشش آن از رنگ کوره ای پودری استاتیک استفاده می شود.
این دریچه ها معمولا بصورت دیواری مورد استفاده قرار می گیرند، اما استفاده در سقف نیز هیچ اشکالی در کارکرد آنها ایجاد نخواهد کرد. برای نصب آنها در محل مورد نظر از پیچ خودکار یا پیچ چوبی استفاده می شود. فراموش نکنید برای کسب اطلاعات بیشتر حتما به صفحه دریچه کولر مراجعه کنید.
قیمت دریچه کولر آلومینیومی
قبل از هر مطلبی لازم است بدانید که قیمت دریچه کولر آلومینیومی بستگی به ابعاد و اندازه آن دارد و غالباً به صورت اینچی بیان می شود. اگر بخواهید به صورت دقیق تر و واضح تر قیمت این محصول را بدانید، باید بگوییم که قیمت هر اینچ آن از 2000 تومان در مدل های معمولی شروع می شود. بدیهی است در مدل های سفارشی یا پیچیده تر یا در صورت استفاده از ضخامت بالاتر پروفیل آلومینیوم مصرفی، این قیمت نیز بالاتر خواهد رفت.
خوب است بدانید که طبق تجربیات کاری این صنعت، ابعاد استاندارد و پر کاربرد دریچه های کولر ۴۰ *۲۰ و ۶۰ *۲۰ سانتی متر است. بنابراین می توان دریافت که بیشتر دریچه های کولری شکل ظاهری مستطیل گونه ای دارند. با این وجود ابعاد مربع شکل این محصول، از جمله دریچه کولر ۵۰ در ۵۰ را هم می توان تولید کرد.
موضوع دیگر آن که به شکل معمول دریچه های کولر را به صورت دمپردار با دمپر آلنی می سازند. زیرا به وسیله این دمپر دستی که وظیفه هوابند کردن دریچه را بر عهده دارد، می توان پره های عمودی پشتی را در مواقع لزوم بست. تا در فصل های پاییز و زمستان، مانع از ورود هوای سرد بیرون به داخل فضای ساختمان شد.
بنابراین هنگام خرید دریچه کولر آلومینیومی علاوه بر اعلام ابعاد دقیق دریچه، دمپردار بودن یا نبودن آن را نیز مشخص کنید تا بعدها دچار چالش در این زمینه نشوید. هر چند توجه به توصیه ها و پیشنهادات فنی کارشناسان فروش نیز می تواند راهگشای خوبی در زمینه یک خرید موفق و صحیح برای انواع دریچه تهویه هوا شما باشد.
برای کسب اطلاعات بیشتر درباره جزئیات و مشاوره رایگان درباره قیمت و خرید دریچه های آلومینومی کولری با کارشناسان شرکت رحمتی تماس بگیرید.
ساخت دریچه های کولر آلومینیومی
در ساخت دریچه کولر آلومینیومی، ابتدا باید ورق و پروفیلهای آلومینیوم با کیفیت بالا و ضخامت مناسب خریداری شود. سپس فرآیند برش و شکلدهی به وسیله دستگاههای CNC انجام میشود تا دقت و ظرافت در ابعاد بهینه حفظ شود. عملیات برش باید با دقت بالا صورت گیرد تا ابعاد و زاویهها دقیقاً مطابق با نقشههای اجرایی باشد.
در مرحله بعد، فرآیند پرس و خمکاری برای ایجاد شکل نهایی دریچه انجام میگیرد. استفاده از دستگاههای خمکن هیدرولیکی به منظور جلوگیری از ترکخوردگی و تغییر شکل غیرمجاز ضروری است. تنظیمات دقیق دستگاههای خمکاری برای تضمین زوایای دقیق و همگنی ابعاد اهمیت بالایی دارد.
در مرحله نهایی، پوششدهی دریچه با رنگ پودری الکترواستاتیک برای افزایش مقاومت در برابر خوردگی و زیبایی ظاهری انجام میشود. اگر بخواهیم مراحل تولید این نوع دریچه را به صورت تدوین شده بیان کنیم، به شرح ذیل است:
- برش ورقهای آلومینیومی:در مرحله نخست، ورقهای آلومینیومی به دقت بر اساس ابعاد مورد نیاز مشتری برش داده میشوند. این مرحله به عنوان پایهای برای مراحل بعدی در نظر گرفته میشود.
- فرمدهی با دستگاه پرس و تولید کلاف:پس از برش، قطعات آماده شده تحت فشار دستگاه پرس قرار میگیرند.
- مونتاژ ورقها: در مرحله دوم، ورقهای آلومینیومی به کلاف یا پروفیل اطراف دریچه متصل میشوند. این مرحله به منظور ایجاد ساختاری محکم و یکپارچه انجام میگیرد.
- آبکاری:در این مرحله، به منظور افزایش قابلیت رنگپذیری، دریچهها با استفاده از محلولهای شیمیایی آبکاری میشوند. این فرآیند به منظور حذف هرگونه آلودگی، چربی یا گرد و غبار از سطح قطعات است.
- پخت رنگ در کوره: رنگها با دقت به وسیله پیستوله رنگ بر روی بدنه دریچه پاشیده میشوند. سپس دریچهها به کوره پخت رنگ منتقل میشوند. دمای کوره معمولاً بین 200 تا 250 درجه سانتیگراد تنظیم میشود تا رنگ به طور کامل به ورقها چسبیده و تثبیت گردد.
ابعاد دریچه کولر آلومینیومی
ابعاد دریچه کولر آلومینیومی باید به گونهای انتخاب شوند که جریان هوای مطلوب را فراهم کرده و به بهینهسازی عملکرد سیستم کمک کنند. در طراحی دریچهها، طول و عرض دریچه باید با توجه به نیازهای خاص هر فضا و ظرفیت کولر انتخاب شود. بهعلاوه، ارتفاع دریچه نیز باید به گونهای باشد که توزیع یکنواخت هوا در محیط داخلی را تضمین کند.
انتخاب ابعاد مناسب به مهندسان این امکان را میدهد که کارایی کولر را به حداکثر برسانند و از هدررفت انرژی جلوگیری کنند. نسبت طول به عرض باید به گونهای باشد که جریان هوا به طور یکنواخت توزیع شود و از ایجاد نقاط کور جلوگیری کند. ابعاد استاندارد دریچههای کولر آلومینیومی معمولاً از 30 سانتیمتر شروع شده و تا 120 سانتیمتر میتواند افزایش پیدا کند. از طرفی دیگر عرض دریچهها بین 15 تا 60 سانتیمتر در نوسان است. به عبارتی دیگر ابعاد دریچه کولر آلومینیومی عبارتند از:
- 30 × 15 سانتیمتر
- 40 × 20 سانتی متر
- 50 × 25 سانتی متر
- 60 × 30 سانتی متر
- 80 × 40 سانتی متر
- 100 × 50 سانتی متر
- 120 × 60 سانتی متر
این ابعاد میتواند بسته به نوع و ظرفیت کولر آبی، حجم کلی فضای ساختمان و میزان هوای خنک مورد نیاز تغییر کند. ضمن آن که در پروژههای خاص، ابعاد سفارشی نیز تولید میشوند تا نیازهای خاص مشتریان و شرایط محیطی آنها را برآورده کند. اما اگر بخواهیم به صورت دقیقتری، معمولترین ابعاد دریچه کولر آلومینیومی را در ساختمانهای مسکونی معرفی کنیم، باید بگوییم که به صورت ابعاد زیر است:
- 30 × 15 سانتیمتر
- 40 × 20 سانتیمتر
- 50 × 25 سانتیمتر
- 60 × 30 سانتیمتر
- 80 × 40 سانتیمتر
در هر صورت در شرکت صنعتی رحمتی متناسب با هر ابعادی که کانال کولر ساختمان شما داشته باشد، دریچه کولر آلومینیومی با بالاترین کیفیت ساخته میشود.
هنوز بررسیای ثبت نشده است.