در همین خصوص باید بگوییم که مدلهای دریچه هواکش استیل مناسب برای فضا های نمناک مناسب نیستند و تنها در فضا های خشک قابل کاربرد بوده و بیشتر جنبه تزئینی دارند. یعنی به علت نمای ظاهری زیبای آن ها برخی مشتریان ترجیح می دهند که از آن استفاده کنند.
به علاوه خوب است بدانید که در قسمت پشت هواکش های استیل قابلیت نصب توری وجود ندارد. در حالی که در پشت دریچه های آلومینیومی می توان توری نصب کرد و از آن به عنوان یک نوع فیلترینگ ساده هوا بهره برد.
بنابراین پیشنهاد شرکت صنعتی رحمتی آن است که برای فضا های مرطوب و نمناکی مانند سرویس های بهداشتی از دریچه های هواکش آلومینیومی استفاده کنید. چرا که دریچه های آلومینیومی دارای رنگ پودری الکتروستاتیک هستند که نسبت به رطوبت بسیار مقاوم بوده و مخصوص فضا های رطوبتی مانند سرویس های بهداشتی و حمام ها می باشند. جزئیات این محصول را میتوانید در صفحه دریچه هواکش حمام مشاهده نمایید.
قیمت دریچه هواکش
قیمت دریچه هواکش مانند همه محصولات دیگر به عوامل مختلفی بستگی دارد که میتوان به جنس، ابعاد، مدل طراحی و تعداد آن اشاره کرد. به صورت معمول، دریچههای هواکش از ورقهای فلزی مانند آلومینیوم و آهن یا متریال دیگری مانند پلاستیک ساخته میشوند که هر کدام تأثیر مستقیمی بر قیمت آن میگذارد. بدیهی است دریچههای پلاستیکی قیمت پایینتری دارند، اما به لحاظ مقاومت مکانیکی و طول عمر نسبت به دریچههای فلزی بسیار ضعیفتر عمل میکنند.
دریچههای با جنس آلومینیومی به دلیل وزن کم، مقاومت بالاتر نسبت به خوردگی و هزینههای تولید بیشتر معمولاً قیمت بالاتری نسبت به سایر گزینهها دارند. این دریچهها به خصوص در پارکینگهای عمومی مجتمعهای تجاری و اداری بزرگ استفاده میشوند. با این وجود هواکشهای آلومینیومی به دلیل عمر مفید بالاتر، دوام بیشتر و عملکرد بهتر، طرفداران بیشتری در صنعت تاسیسات ساختمان دارند.
ابعاد دریچه های هواکش ساختمان نیز یکی از عوامل تعیینکننده قیمت آن است. دریچههای بزرگتر که برای فضاهای وسیعتری مانند سالنهای بزرگ و ساختمانهای صنعتی طراحی شدهاند، به دلیل استفاده از متریال بیشتر، قیمت بالاتری دارند. علاوه بر این، شکل ظاهری دریچه (گرد یا چهارگوش بودن) یا سفارشهای اضافه مانند توری پشت دریچه نیز قیمت را افزایش میدهد. همانطور که هواکشهای گرد، قیمت پایینتری نسبت به هواکشهای چهارگوش دارند.
تعداد دریچه سفارش داده شده در هر پروژه نیز بر بهای تمام شده آن تاثیر میگذارد. به این دلیل که تعداد بیشتر دریچه مورد سفارش، میزان اتلاف ورقهای برش داده شده را پایین میآورد و هزینههای خرید مواد اولیه در واحد محصول کمتر تمام میشود. به این ترتیب تعداد هواکشی که در هر سفارش خریداری میکنید، با قیمت آن نسبت عکس دارد. هر چه تعداد بیشتری هواکش خریداری کنید، قیمت یک دریچه، کمتر از کار در میآید.
در نهایت، بهتر است جهت اطلاع از قیمت دقیق هواکش مورد نیاز، ضمن تماس تلفنی با کارشناسان فروش این مجموعه، از قیمت قطعی آن مطلع شوید. همچنین پیشنهاد میکنیم برای بررسی تمام محصولات مشابه به صفحه دریچه هوا مراجعه کنید.
ساخت دریچه هواکش ساختمان
دریچههای هواکش ساختمان از جمله اجزای اساسی در سیستمهای تهویه مطبوع و تهویه هوا هستند. در ادامه چندین نکته فنی قابل توجه درباره آنها را لیست نمودهایم:
- بهترین متریال برای ساخت دریچه هواکش ساختمان، همیشه و در همه شرایط آلومینیوم است. زیرا هم دارای مقاومت کافی در برابر خوردگی است و هم قابلیت رنگ پذیری و تطبیق با دکوراسیون داخلی خوبی دارد. ضمن آن که سبک بوده و عمر مفید آن زیاد است و قیمت مناسبی نیز دارد. بنابراین بهتر است از خرید هر نوع دریچه هواکش پلاستیکی که به مرور زمان کیفیت خود را از دست داده و ظاهر بسیار مشمئز کننده زردرنگی پیدا میکند، اجتناب نمایید.
- تنوع زیادی در طراحی و ساخت دریچههای هواکش شرکت صنعتی رحمتی وجود دارد. دریچههای هواکش در اندازهها و اشکال مختلف مانند گرد، مربع یا مستطیل طراحی میشوند و به راحتی با دکوراسیون داخلی و نوع کانال کشی ساختمان شما منطبق شده و هماهنگ میشوند.
- برخی دریچههای کانال هواکش دارای طراحی خاصی هستند که اجازه میدهد جریان هوا به صورت یکنواخت در فضا پخش شود، که این مسئله به بهبود کیفیت هوا و کاهش نقاط سرد و گرم در فضا کمک میکند.
- دریچههای هواکش میتوانند به فیلترهای خاصی مجهز شوند که از ورود ذرات معلق و گرد و غبار به داخل فضا جلوگیری کنند. این ویژگی به بهبود کیفیت هوا در محیط داخلی و حفظ سلامتی ساکنین کمک میکند. بدیهی است استفاده از این آپشن اضافه قیمت نهایی دریچه را بالا میبرد.
- موقعیتیابی دقیق محل نصب دریچه در ساختمان مورد پنجمی است که باید به آن دقت داشته باشید. نصب دریچهها در مکانهای مناسب، به ویژه در بخشهای دارای تراکم حرارتی یا رطوبتی بالا، میتواند باعث توزیع یکنواخت هوا و افزایش کارایی سیستم شود.
- دریچهها باید به گونهای طراحی شوند که امکان نظافت و نگهداری آسان را فراهم کنند. این امر به کاهش هزینههای نگهداری و افزایش عمر مفید سیستم کمک میکند. البته این مورد در این شرکت به خوبی لحاظ می شود.
نقد و بررسی وجود ندارد.